Santapan harian anda

BERITA HARIAN

Diasaskan pada 1957, Berita Harian/Berita Minggu merupakan satu-satunya akhbar bahasa Melayu di Singapura yang menyampaikan berita mencakupi pelbagai bidang termasuk politik, ekonomi, gaya hidup dan sukan.

Akhbar ini turut berperanan memaparkan pelbagai kisah menarik, termasuk hobi dan kegiatan riadah masyarakat serta berusaha gigih dalam memartabatkan seni, budaya dan warisan Melayu.

Ia juga merupakan akhbar yang menyatakan secara jelas kepentingan dan keperluan masyarakat Melayu.

Lihat dunia dari perspektif yang berbeza melalui pandangan-pandangan pakar dan juga wartawan yang memberikan analisis tentang isu-isu terkini.

Selain akhbar yang diterbitkan setiap hari, pembaca juga boleh menikmati ciri-ciri wadah digital Berita Harian yang memaparkan gambar-gambar, video serta infografik yang dapat memberikan gambaran yang lebih komprehensif mengenai sesuatu isu.

 

TERSEDIA DI PELBAGAI WADAH

Dapatkan berita terkini Berita Harian melalui wadah pilihan anda

CETAK

Nikmati kepelbagaian berita menerusi edisi cetak yang akan dihantar ke rumah anda.

FON BIJAK

Peluang nikmati Berita Harian di mana sahaja, yang memuatkan berita terkini, video, foto serta e-akhbar selain akses arkib seminggu. Aplikasi tersedia untuk fon bijak Apple dan Android

iPad

Tatapi berita terkini, video, foto dan e-akhbar selain akses arkib menerusi aplikasi tersedia untuk iPad anda.

LAMAN WEB

Laman BeritaHarian.sg menawarkan peluang untuk anda menikmati pelbagai kandungan berita serta galeri foto dan video sepanjang masa!

Nikmati pelbagai kandungan berita

Berita dalam dan luar negeri
Berita ekonomi dan trend perniagaan
Liputan sukan
Trend gaya hidup
Dunia hiburan
Pandangan tentang isu-isu terkini

SILA PILIH PAKEJ LANGGANAN

Edisi Laman Web Berita Harian

Nikmati akses yang tidak terhad kepada semua berita, video dan e-akhbar Berita Harian di laman beritaharian.sg. Anda juga berpeluang untuk mendapatkan akses kepada arkib 7 hari Berita Harian.

Edisi Fon Bijak Berita Harian

Nikmati akses yang tidak terhad kepada semua artikel, video dan e-akhbar Berita Harian di aplikasi fon bijak BH.sg untuk iPhone, Android. Anda juga berpeluang untuk mendapatkan notifikasi mengenai berita terkini di fon bijak anda.

Edisi iPad Berita Harian

Nikmati akses yang tidak terhad kepada semua artikel, video dan e-akhbar Berita Harian di semua aplikasi BH.sg di Ipad. Anda juga berpeluang untuk mendapatkan notifikasi mengenai berita terkini di iPad anda.

Sila pilih pakej

Sila pilih pakej

SGD 18.99/Monthly

*Applicable for daily publication only.
Hanya untuk penerbitan harian sahaja.

*Monthly delivery fee to be charged by residential type.
Bayaran penghantaran bulanan yang dikenakan akan mengikut jenis kediaman anda.